Gastenboek

Feedback inzenden

Zeeeer kindvriendelijk. De kinderen kunnen in alle vrijheid spelen in de bossen. In de buurt is zoveel te doen dat je niet genoeg hebt aan een weekend. Zowel voor groot als voor klein.
Een aanrader!

Piet

WE HEBBEN EEN PRACHTIG FAMILIEWEEKEND BELEEFD IN EEN PRACHTIG RUSTIG KADER MET ALLE COMFORT. DE CULINAIRE WANDELING VAN DE GEMEENTE WAS EEN AANGENAME VERRASSING EN DAARBIJ NOG MOOI WEER…….. WE HEBBEN GENOTEN VAN DE RUST IN DE NATUUR EN HET KABOUTERBOSHUISJE DIE MEDE VOOR DE GOEDE SFEER HEEFT GEZORGD. DANK U VAN HARTE CHRIS EN PROFICIAT MET HET SCHITTEREND VAKANTIE-HUISJE.

FAMILIE VANHAVERBEKE ROESELARE

We hebben een heerlijke week gehad in het boshuisje,
gezellig en comfortabel.
De reclame folders meegenomen, om hier in Druten, Nederland reclame te maken voor jullie mooie huisje in de Kempen.

Albert en Mary van Soest

Wat een betoverende en magische locatie midden in het bos. Bij aankomst kom je meteen tot rust en ook de nabije omgeving is ideaal om te onthaasten. Op locatie is werkelijk aan alles gedacht en met aandacht voor detail is het huisje zeer stijlvol ingericht en zeer netjes onderhouden. Een dikke aanrader voor groot en klein.

Heleen

Ons verblijf in het Boshuisje in ‘t groen, was een schot in de roos! We hebben genoten van de absolute rust en privacy, het hoogstaande comfort en uiteraard van de ligging, temidden de natuur.
We komen zeker terug!

James Masson

We hebben enorm genoten van ons verblijf in het boshuisje in’t groen. De kinderen hebben eindeloos geravot in de grote tuin met een overvloed aan buitenspeelgoed. Het huisje is piekfijn in orde en alles is aanwezig. Tot ziens!

Alice

Met onze groep genoten we van een uitstekend weekendverblijf in een knusse natuuromgeving.

Vrienden Oud-Historia

Voor de 2e maal genoten van het kabouterhuisje!
De kleinkinderen genieten hier van de eerste tot de laatste minuut.En wij genieten mee .
Alles aanwezig en piekfijn in orde.
Toplocatie voor familieweekend.

Gaby

Alleen superlatieven. Gewoon af!
Vriendelijk en correct onthaal en afhandeling. What you see is what jou get.

Jan en Greet Daneels Van Damme

Alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf (heel veel toeristische info, kinderspelletjes, speelgoed, strips, boeken voor jong en oud, uitgebreid kookmateriaal, opgemaakte bedden, wasmachine, vaatwas…).
Een plek om zeker eens terug te komen.

Derpoorter-Mispelaere

Boshuisje: piekfijn vakantiehuis met alles erop en eraan. Prachtige groene omgeving .
Hadden veel zin om met de vogeltjes mee te fluiten!

De anciens van de Waterpolo Oostende

Plezant voor klein en groot… een echte aanrader!

Stefanie Van Troys

Ons familieweekend in het “Kabouterhuisje” was een voltreffer. Ongelofelijk kindvriendelijk! Alles was voorhanden van kinderbestek tot speelgoed, van zalig opgemaakte bedden tot douchezeep en shampoo. Kortom een weekendhuis voor groot en klein waar je kan binnenstappen en direct genieten.

Goedele Janssens

We hebben een prachtig weekend achter de rug…Zalig herfstweer….fijn gezelschap…maar vooral ook door de prachtig locatie….een huisje om U tegen te zeggen….gezellig…comfortabel tot en met….en heel netjes….dankjewel…een echte aanrader….

Martine Montmorency

We waren met 8 vrienden en hebben van begin tot einde met volle teugen genoten van boshuisje 3. Practische en volledig uitgeruste keuken, gezellig interieur, goede bedden, prachtig terras, rustige omgeving. Wij komen zeker terug.
Martine

Martine Camphyn

We hebben genoten van een fijn weekend in een rustige omgeving. Het kabouterhuisje is prima in orde en echt gericht op kleine kinderen. De kleinkinderen genoten van alle buitenspeelmogelijkheden en waren telkens verrast als ze iets nieuws vonden om mee te spelen. Leuk!
De verwelkoming was hartelijk en de kinderen genoten van de leuke verrassing. Een aanrader! Dank je wel.

Hilde Vantilt